<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Reklame

Fornying av grafisk profil og ny webside for islanddrilling

DOF

Story

Når du skal snakke til 3800 ansatte over hele verden, hva gjør du da? For DOF er podkast en del av løsningen.

Story

Hva gjør du når bedriften har brukt mye ressurser på en nylansering, men det ikke er gitt at folk får med seg? For kunden Akvariet laget vi video- og tekstreportasje fra bokbadet av diktsamlingen “Pingviner sure mandariner og søte miner”.

Story

Industribygger Per Grieg sr. (90) har overlatt roret til barna - femte generasjon Grieg. Hva er hemmeligheten bak industrieventyret han har vært med å skape, og hvorfor har han vært så opptatt av å gi tilbake?

Story

Framtidsfylket jobber for å rekruttere og beholde kompetanse og arbeidskraft i Vestland. For de er historiefortelling en viktig del av strategien. Arita og Gjermund Åkre gav opp gode jobber i oljebransjen for å satse på siderproduksjon i Hardanger - og har aldri sett seg tilbake.

Media

I over 10 år har Apriil Media levert årsrapporten til Odfjell, i tillegg til grafisk profil og nettside. Ifølge Farmandprisen er rapporten en av landets beste for børsnoterte selskaper.

Media

Folgefonn Sommerskisenter tilbyr kombinasjonen av shorts og sommertemperaturer med det å stå på ski. Apriil Media står bak kampanjemagasin og omfattende digital kampanje.

Media

Onkonytt er bladet til kreftlegene, og dette har over tid utviklet seg til å bli et svært anerkjent fagblad blant kreftlegene og andre interesserte.

Design

Westgass har tatt skrittet fra å være en nyetablert forhandler og distributør av naturgass, til å satse på 100 % utslippsfri hydrogengass. Mål: 30 stasjoner over hele Norge innen 2026. Den slags hårete ambisjoner krever et visuelt uttrykk med attitude såvel som slitestyrke.

Reklame

Avinor sender Viking til cupfinalen

Reklame

Hotellhelg til alle boligselgere

Design

Sparebank 1 Sr-Banks chatbot Banki vokser opp.

PR

Hvorfor husker du bedre smitteutbruddet på Hurtigruten enn Bergen Kino? Det er det nok flere grunner til.

Design

Hudklinikken i Førde hadde vokst ut av profilen sin og trengte et visuelt løft som støttet opp under et bredere tjenestespekter.

Design

Idé, design, layout og bilderegi på julekatalogen for Designforevig 2020

Design

Rakon driver med tilkomstteknikk og betongarbeid. Oppgaven var å fornye den visuelle profilen med ekstra vekt på følgende assosiasjoner: Solid, maskulint, moderne og betong.

Reklame

Joggesko for hester

Reklame

EiendomsMegler 1 – en ekte nabolagsmegler

Reklame

Batebrygga – en bryggekant som er bygget på gjenbruk, norsk sommer og god festivalstemning.

Design

Ranso tilbyr meningsfylt arbeid til folk som har behov for varig tilrettelagt arbeid. Uansett om resultatet er stearinlys og utemøbler eller gartnertjenester og trygg makulering av sensitive papirer, står mennesket og håndverket i fokus