<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Reklame

Avinor sender Viking til cupfinalen

Reklame

Hotellhelg til alle boligselgere

Design

Sparebank 1 Sr-Banks chatbot Banki vokser opp.

PR

Hvorfor husker du bedre smitteutbruddet på Hurtigruten enn Bergen Kino? Det er det nok flere grunner til.

Design

Hudklinikken i Førde hadde vokst ut av profilen sin og trengte et visuelt løft som støttet opp under et bredere tjenestespekter.

Design

Idé, design, layout og bilderegi på julekatalogen for Designforevig 2020

Design

Rakon driver med tilkomstteknikk og betongarbeid. Oppgaven var å fornye den visuelle profilen med ekstra vekt på følgende assosiasjoner: Solid, maskulint, moderne og betong.

Reklame

Joggesko for hester

Reklame

EiendomsMegler 1 – en ekte nabolagsmegler

Reklame

Batebrygga – en bryggekant som er bygget på gjenbruk, norsk sommer og god festivalstemning.

Design

Ranso tilbyr meningsfylt arbeid til folk som har behov for varig tilrettelagt arbeid. Uansett om resultatet er stearinlys og utemøbler eller gartnertjenester og trygg makulering av sensitive papirer, står mennesket og håndverket i fokus

Design

Infrastruktur som snakker så hele verden forstår

Reklame

Norway is boring. And that is interesting for de utenlandske investorene som vurderer å investere i norsk eiendom.

Design

Med basis i innsikt om unge sjåfører og deres ønsker om en mer rettferdig bilforsikring, ble forsikringsproduktet «Sidekick» utviklet. Sidekick er en innretning i bilen som måler hvordan du kjører via en app, med samme navn.

Design

Hvor begynner man når man får oppgaven å revitalisere den visuelle identiteten til Norges kanskje mest ærverdige merkevare Grand Hotel?  

Event

I februar 2021 ble den årlige bærekraftkonferansen SDGbergen21 gjennomført på en digital plattform med 3500 påmeldte deltakere fra over 100 ulike land. Apriil

BOB

Reklame

Hvis du spør fem på gata om hva et boligbyggelag er, får du sannsynligvis fem veldig ulike svar. Det er komplekse greier, men skjærer man til beinet, handler det om å bygge boliger i lag. Og nettopp det ble budskapet i kampanjen som til slutt førte til en nettoøkning på over 3000 medlemmer i BOB og et signifikant merkevareløft.  

Reklame

Vi valgte Apriil fordi de demonstrerte en sterk forståelse for vår merkevare, men enda viktigere, for våre gjester – Anja Sadock, markedssjef Scandic Hotels Group. De siste årene har Apriil utviklet strategier og konsepter for Scandic i Norden og Tyskland.

Event

Da den femte internasjonale konferansen for Maritim Hydrogen og Maritim Enegi skulle gjennomføres fikk Apriil Event oppdraget. Rundt 300 deltakere nøt to dager fullspekket med foredrag, faglige diskusjoner og nettverksbygging. Den digitale konferansen ble en stor suksess og viste at godt innhold og godt planlagt funksjonalitet kan skape verdifulle møteplasser også på digitale plattformer.

PR

Verdens største flyprodusent, franske Airbus, trengte hjelp til å kommunikasjon rundt lanseringen av prosjektet ZEROe. Det ambisiøse prosjektet har som mål å få et nullutslippsfly på vingene innen 2035.