<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Media

I over 10 år har Apriil Media levert årsrapporten til Odfjell, i tillegg til grafisk profil og nettside. Ifølge Farmandprisen er rapporten en av landets beste for børsnoterte selskaper.

Media

Folgefonn Sommerskisenter tilbyr kombinasjonen av shorts og sommertemperaturer med det å stå på ski. Apriil Media står bak kampanjemagasin og omfattende digital kampanje.

Media

Onkonytt er bladet til kreftlegene, og dette har over tid utviklet seg til å bli et svært anerkjent fagblad blant kreftlegene og andre interesserte.

Design

Westgass har tatt skrittet fra å være en nyetablert forhandler og distributør av naturgass, til å satse på 100 % utslippsfri hydrogengass. Mål: 30 stasjoner over hele Norge innen 2026. Den slags hårete ambisjoner krever et visuelt uttrykk med attitude såvel som slitestyrke.

Reklame

Avinor sender Viking til cupfinalen

Reklame

Hotellhelg til alle boligselgere

Design

Sparebank 1 Sr-Banks chatbot Banki vokser opp.

PR

Hvorfor husker du bedre smitteutbruddet på Hurtigruten enn Bergen Kino? Det er det nok flere grunner til.

Design

Hudklinikken i Førde hadde vokst ut av profilen sin og trengte et visuelt løft som støttet opp under et bredere tjenestespekter.

Design

Idé, design, layout og bilderegi på julekatalogen for Designforevig 2020

Design

Rakon driver med tilkomstteknikk og betongarbeid. Oppgaven var å fornye den visuelle profilen med ekstra vekt på følgende assosiasjoner: Solid, maskulint, moderne og betong.

Reklame

Joggesko for hester

Reklame

EiendomsMegler 1 – en ekte nabolagsmegler

Reklame

Batebrygga – en bryggekant som er bygget på gjenbruk, norsk sommer og god festivalstemning.

Design

Ranso tilbyr meningsfylt arbeid til folk som har behov for varig tilrettelagt arbeid. Uansett om resultatet er stearinlys og utemøbler eller gartnertjenester og trygg makulering av sensitive papirer, står mennesket og håndverket i fokus

Design

Infrastruktur som snakker så hele verden forstår

Reklame

Norway is boring. And that is interesting for de utenlandske investorene som vurderer å investere i norsk eiendom.

Design

Med basis i innsikt om unge sjåfører og deres ønsker om en mer rettferdig bilforsikring, ble forsikringsproduktet «Sidekick» utviklet. Sidekick er en innretning i bilen som måler hvordan du kjører via en app, med samme navn.

Design

Hvor begynner man når man får oppgaven å revitalisere den visuelle identiteten til Norges kanskje mest ærverdige merkevare Grand Hotel?  

Event

I februar 2021 ble den årlige bærekraftkonferansen SDGbergen21 gjennomført på en digital plattform med 3500 påmeldte deltakere fra over 100 ulike land. Apriil