<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
BateBrygga Logofil-01

Bate boligbyggelag har bygget og forvaltet boliger for medlemmer helt siden 1946. De jobber aktivt med innovasjon og ønsker å bygge bomiljø som blant annet er bærekraftige, smarte og grønne med bilfrie områder.


Bate skulle være til stede med et eget område på musikkfestivalen Utopia i Stavanger. Vi utviklet BateBrygga – en bryggekant som er bygget på gjenbruk, norsk sommer og god festivalstemning.

_M1X0746
_M1X0793
_M1X0725
_M1X0451

I forkant av festivalen ble det samlet inn blant annet gamle krabbeteiner, en slitt robåt, kledning fra et revet hus, årer, fendere – og alt dette ble brukt til å bygge brygga. Vi samarbeidet med sy-influenser Ingrid Bergtun, som fikk i oppdrag å lage korallteppe av restegarn hun fikk tak i fra følgerne sine.

Under festivalen gikk crewet kledd i hjemmelaga batikk-trøyer og delte ut røde sydvester med viktig budskap. Og for ekstra god brygge-stemning i sosiale medier: geofilter på Snapchat og stickers til snap- og instastory.

Batebrygga
Batebrygga