<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Smitteutbrudd på bergen kino

KRISE I LEIREN? VI HJELPER DEG 

Hvorfor husker du bedre smitteutbruddet på Hurtigruten enn Bergen Kino? Det er det nok flere grunner til, men 1) Utbruddet var av større skala og 2) Hurtigruten prøvde først å feie utbruddet under teppet.

Hvordan du håndterer kriser på er helt avgjørende for hvor hardt den rammer din virksomhet. Da en ansatt ved Bergen Kino fikk påvist korona i høst, bistod vi i Apriil PR med krisehåndtering.

Tidlig i prosessen anbefalte vi åpenhet som strategi: Etter å ha fått oversikt over situasjonen, produserte vi pressemeldinger til norske mediehus og tekster som på sosiale medier opplyste publikum om tilfellet. I tillegg var vi en løpende rådgiver hele helgen krisen rammet kinoen.

Resultatet ble at utbruddet ble godt tatt imot av både publikum og presse. Ingen negativ omtale svekket Bergen Kinos omdømme. Det er umulig å hindre at kriser oppstår, men med godt beredskap kan skadeomfanget begrenses. Effektiv og god krisekommunikasjon kan gjøre at din virksomhet ikke kommer skadet ut av krisen.