<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
historier-om-verdien-i-godt-naboskap-story-case-

Historier om verdien i godt naboskap

Borettslag er fellesskap. Tar du vekk menneskene sitter du igjen med bygninger. Les historien om Grethe og Bente og deres 47 år lange nabo- og vennskap, skrevet av Apriil Story for å styrke Eiendomsmegler 1 sin posisjon som en megler som virkelig kjenner livet mellom husene.

historier-om-verdien-i-godt-naboskap-story-case-2

Kunden
EiendomsMegler 1-alliansen er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester. Alliansen består av 12 selvstendige aksjeselskap som er eid av de lokale SpareBank 1-bankene. Eiendomsmegler 1 har hatt et langvarig samarbeid med BOB (Bergen og Omegn Boligbyggelag) og er spesialist på borettslagsboliger.

 Bakgrunn
Eiendomsmegler 1 ønsker å vise frem verdien av å bo i og være en del av fellesskapet et borettslag er, og samtidig vise frem sin kompetanse innen dette segmentet.

Løsning
Gjennom å fortelle historiene til de som bor i borettslagene, om familie, naboskap og vennskap, får vi formidlet de gode verdiene i BOB. Samtidig får vi vist viktighet av å velge en megler som virkelig kjenner livet mellom husene dersom man en gang ønsker å selge.