<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Handle with I don't care

Strahl-Hero-Image copy
Kampanje
Reklame
Merkevarebygging

Ny kampanje for Strahl

Strahl produserer glass i polykarbonat - et materiale som i praksis er uknuselig. Kjennskapen til merkevaren er relativt stor i reise- og transportbransjen, men så og si ukjent for serveringsbransjen. I en bransje der mange glass knuses, hver dag, var vekstpotensialet til Strahl skyhøyt, og den økonomiske gevinsten til bransjen stor. Men hvordan formidler man budskapet om at uknuselige glass er kostnadseffektivt? Jo, man demonstrerer det.

Den ultimate måten å demonstrere robustheten til Strahl-glass på er rett og slett å sende det i posten. Helt ubeskvttet. Fra Oslo og over fjellet, til Bergen.

Adressene ble skrevet rett på glasset, og sendt til potensielle kunder over hele byen. Alle glassene kom selvsagt helt trygt tram, og innen én uke ble den eneste butikken i Bergen som fører Strahl-produkter utsolgt. Samtlige mottakere av DM'en endte også opp med å legge inn en bestilling da de ble fulgt opp i etterkant. Ikke et halvgærent resultat for prisen av et frimerke?

Les mer

Utmerkelser

Cannes Lions
Sølv
Business to Business
2022
New York Festivals
Sølv
DM
2022
Epica Awards
Sølv
Aktivering
2021
Epica Awards
Gull
DM
2021
Gullblyanten
Gull
DM
2021