Eimealt var en nystartet lokal fermenteringsprodusent som skulle ut i markedet.
Visjonen deres var enkel:
Mat skal smake godt og gjøre godt. I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager vi naturlig mat med naturlige råvarer.
Både logo og pakkedesign skulle bygge opp om og komplimentere det naturlige ved produktene.
Logoen blir brukt som både forsegling av glassene så vel som et kvalitetsstempel.
Innholdets naturlige ingredienser og naturlige prosess gjorde farger i jordtoner til et naturlig valg for hele produktserien.
Gjennom et innlegg på Facebook samlet vi inn en haug med hilsener fra fansen. På avreisedagen ble skjermene på flyplassen dekket med grønt fotballgress og lykkeønskninger fra Viking-fans.
Eimealt var en nystartet lokal fermenteringsprodusent som skulle ut i markedet.
Visjonen deres var enkel:
Mat skal smake godt og gjøre godt. I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager vi naturlig mat med naturlige råvarer.
Både logo og pakkedesign skulle bygge opp om og komplimentere det naturlige ved produktene.
Logoen blir brukt som både forsegling av glassene så vel som et kvalitetsstempel.
Innholdets naturlige ingredienser og naturlige prosess gjorde farger i jordtoner til et naturlig valg for hele produktserien.
Nykirkebakken 7
4013 Stavanger
Arnstein Torsvoll (byråleder)
arnstein.torsvoll@apriil.no
90 51 18 72
Thomas Ottesen (daglig leder)
thomas@procontra.no
90 13 29 40