<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=306560313669154&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Apriil procontra logo med rosa bakgrunn
Hjem
Jobber
Tjenester
Om oss
Ledige stillinger
Kontakt
Facebook
Instagram
LinkedIn
Designforevig
Design

Om jobben

Designforevig er butikkjeden med landets beste utvalg av serviser, interiør og design til hjemmet. I mange år hadde julekatalogen deres skilt seg positivt ut fra konkurrentenes kataloger – først og fremst på grunn av bildene. Mens konkurrentene brukte leverandørbilder, brukte Designforevig lekre, velregisserte studiobilder. Nå så de imidlertid at konkurrentenes produktbilder var mer instagramvennlige, noe som er svært viktig for målgruppen. Dermed ble vårt oppdrag å utvikle en mer delbar, trendfokusert bildestrategi. Bildene måtte også kunne gjenbrukes på Instagram gjennom hele året.

Vi skapte en lun, hyggelig hjemme-hos-opplevelse, ved å ta så mange som mulig av bildene i en ekte leilighet, stylet med vinterhygge og julestemning. Modellen var perifer, med kameraet som en flue på veggen i gjenkjennbare situasjoner i hjemmet. Fokus var på produktene, som var plassert i en hjemmekoselig setting og med varme, duse farger på alt fra klær til grafiske elementer.

Animert pil som peker nedover
2 Designforevig Julekatalog
Sterk reklame_Designforevig julekatalog 2020_3
Sterk reklame_Designforevig julekatalog 2020_9 copy
Sterk reklame_Designforevig julekatalog 2020_3 copy
Sterk reklame_Designforevig julekatalog 2020_4 copy
5 Designforevig Julekatalog 1 Designforevig Julekatalog
3 Designforevig Julekatalog